About our House
 
Home
Drawings
Kitchen and Bathroom
Material

 

Beskrivelse af vores hus... 

Om grunden: 1029 m2 hjørnegrund på stille villavej. Grunden har været brugt som have for nabohuset i de sidste 40-50 år, hvorfor der allerede findes en del beplantning, som forsøges bibeholdt under byggeriet. Tæt på Hole Skov, marker, supermarkeder, læge, apotek, skole, etc. i Korup.

Om huset: Beboelsen kommer til at omfatte ca. 197,5 m2. Hertil kommer et redskabsrum på ca. 14 m2, et integreret vognly på ca. 34 m2 og en overdækket terrasse på ca. 15 m2. Redskabsrum mures – med undtagelse af siden, som vender ind mod carport. Denne beklædes med lærketræ for ikke at virke så massiv. Redskabsrum er isoleret, idet teknikken placeres her.

Huset opføres i gule/røde mursten med sort kvarts engoberet fals tegltag (30 graders hældning). Udvendige døre og vinduer vil være af mahogni, vinduer vil være sidehængte. Super lavenergi glas.

På loftet vil der være ca. 90 m2 hvor der vil være Gitterspær med fritrumsprofile. Dette betyder, at der over bryggers, baggang, værelser og bad vil være ekstra gangbro klods, bredest mulig (ud til, hvor der 60-70 cm højde i skunken), hvor der udlægges plader til gulv. Dvs et stort ekstra (u-isoleret). På loftet vil der ligeledes være placeret to Velux ovenlys vinduer - således at loftrummet der er naturligt lys samt at der kan udluftes.

Indretningsmæssigt er der et stort soveværelse med udgang til have, et kontor samt 3 store værelser. Derudover to badeværelser, depot rum, bryggers, køkken alrum med karnap mod haven samt udgang til terrasse, og en stor stue med glasparti mod haven.

Over de tre værelser, bryggers, bad og baggang opsættes gitterspær med fritrumsprofil, således at loftet kan udnyttes på en fornuftig måde til opbevaring, etc. I forbindelse hermed lægges gulvplader på denne del af loftet.

Indvendige døre vil være Swedoor massive fyr døre i hvidpigmenteret/lak udførelse. Franske døre mellem køkken alrum og stue samt mellem køkken alrum og baggang.

Der er gulvvarme overalt. I de tre værelser lægges tæpper. I bryggers, gangarealer, køkken alrum lægges klinker. I stue, kontor og soveværelse lægges trægulve (lys Ask). Badeværelser har klinker på gulve, i brusekabiner dog fra gulv til loft.

I badeværelser er der valgt væghængte Villeroy & Boch toiletter med skjult cisterne. I det store badeværelse installeres et hjørnebadekar, som nedsænkes halvt. Brusenicher monteres med glaslåger, således at vi undgår et forhæng eller en lignende usmart løsning. I begge badeværelser installeres håndklæde radiatorer i stål. Der er valgt Damixa blandingsbatterier og armaturer i stål overalt i huset – undtagen i bryggers.

Udvendigt monteres 3 vandhaner, ligesom der monteres spot i udhæng, overdækket terrasse, carport, etc.

Leverandør af køkken og hvidevarer er HTH og omfattende levering af elementer til badeværelser, soveværelse, køkken og bryggers. Der er lagt vægt på kvalitetsmaterialer – bl.a. i valget af låger, bordplader, vaske.

De hvidevarer, som bliver anskaffet og monteret af Punkt1, omfatter følgende: Amerikansk fryse/køleskab , skabsfryser, opvaskemaskine, ovn, mikroovn, centralstøvsuger, vaskemaskine, tørretumbler, keramisk kogeplade  samt emhætte med motor på loft.

Omkring huset: Der lægges fliser i indkørsel og carport, samt i en gang rundt omkring huset. Den overdækkede terrasse samt området foran køkkenkarnap og det ene værelse belægges også med fliser. Der sås græs, og en del af haven skal anlægges på ny efter at byggeriet er afsluttet.

Før byggeriet kunne påbegyndes, skulle 6 større træer fældes og bortskaffes.

Færdiggørelsesdato: Byggeriet ventes afsluttet den 1. december 2005.

 

 

 

Sorry guys.. We are working on the translation of this information...

More details about the Material on the Material site...

 

Home | About our House | Photo Gallery | Feedback | Newsletter

This site was last updated 11/22/05

Number of users visited this site Hit Counter